Nyhet! * Microneedling Kollagen induktions behandling.

En mycket effektiv behandling för anti-age, ärr, håravfall, pigmentfläckar, hudbristningar, rynkor, celluliter och generellt förbättra hudkvaliten. Kliniska studier har visat att professionell microneedling är effektivare än IPL, CO2 laser och Fraxel att stimulera kollagen och elastin produktionen och därigenom radera rynkor och utjämnaoch ärr .

I Microneedling behandling används en roller med 540 st micronålar från 1 mm - 2 mm långa , vilka skapar små mikroskopiska kanaler i huden och därmed penetrerar de aktiva ingredienserna effektivare. Behandlingen ger en stimulering av collagenproduktionen. Fina linjer och rynkor minimeras, huden får en ökad lyster och hyperpigmenteringen minskar.

Kollagen induktions behandlingar visar större effektivitet när de Kombineras med Pharmanex eller Collacen näringstillskott!tt

♥ ♥ ♥

 

Ansiktsbeahndlingar / Våra priser är indelade i vardag/helg

 

* Klassiskt Ansiktsbehandling ca 70 min 795.- / 895.-

Vår vanligaste ansiktsbehandling. Som underhållsbehandling eller i förebyggande syfte. Rengöring, hudanalys, peeling, plockning av bryn, ånga, porrengöring, massage. Avslutas med mask och vårdande produkter för dina speciella behov.

 

* Porrengöring ca 60 min. 795:-/ 895.- / 90 min 950.- / 1050.- ( tex rygg )

Komplettera gärna porrengöring med microdermabrasion-hudslipning + 200.-

För dej som upplever huden som oren : Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, plockning av bryn. Avslutas med mask och vårdande produkter.

 

* Medicinsk ansiktsbehandling / Kemisk peeling

ca 60 min. 795.-/895.- kur om 5ggr. 3150.-/ 3550.- Djuprengörande behandling med AHA-produkter . För torr, livlös, solskadad eller ärrad hud, acne.För dig som vill ha en snabb resultat. 3-5 behandlingar rekommenderas.Stimulerar hudens nybildning, Detta ger en smidigare hud med fin lyster.

 

 

* Dr. Zein Obagi´s Föryngrande ansiktspeeling

ca 60 min. 1400-/1500.- Kur on 5ggr 5500.-/6000.-

Vår mest avancerad serie. Dr Zein Obagis genombrott - renovering och föryngrande ansiktspeeling som förbättrar hudens förmåga att förnya sig själv. Består av en serie på 3-5 peelingar som utförs med 2 - 4 veckors intervaller, beroende på hudtyp och hudtillstånd.

 

ZO Radical peeling är den högpresterande peeling din hud behöver för att påskynda den cellulära omsättningen Dr Obagi rekommenderar att man använder ZO skin health produkter hemma för att få bästa möjliga resultat.Rengöring, exfolierande peeling och mjölksyre peeling, ångbad, portömning, brynplockning, massage, avslutande produkter.

 

* Lymfdränage - Muskelstimulering / Lifting

ca 45 min 550:-/ 650.- med intensive fuktmask 650.- / 750.-

Reducerar vätskeansamlingar, svullnader, trötta påsiga ögon.Har Liftning effekt. Rengöring, Hudanalys, Lymfdränage / Muskelstimulering .Avslutas med vårdande produkter .För bästa resultat rekommenderar vi en kur på 5ggr. minst 2ggr/år och sedan gå över till ett underhållsprogram.

 

* Maya peel Microdermabrasion / Hudslipning ( ansikte )

Rengöring, microdermabrasion och porrengöring. Avslutas med mask och vårdande produkter.

30 min. 550:- / 650.- Kur om 5ggr. 30 min, 2300:- / 2600.-

50 min 795.- / 950.- Kur om 5ggr 50 min, 3200:- / 4000.-

( Kuren skall genomföras och avslutas inom 8 veckor)

 

VAD GÖR MICRODERMABRASION ?

Microdermabrasion är en djup exfoliating av hudens ytskikt och döda celler som lyfter fram frisk, mjuk hud full av lyster.

Det kan användas som en en " Snabb uppfräshare " behandling för det speciella tillfället eller mer på allvar som en behandlings kur för förnyelse och anti-ageing.

 

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL ?

Behandlingen är smärtfri och ger en djup renade massage i mellan 30-50 min. där aluminium oxid kristaller exfolerar försiktigt för att stimulera och förnya det ytliga lager. Denna process kommer också att stimulera nya kollagen och Elastin produktion

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ !!!

Det är en utmärkt behandling för hud som är känslig för kemikalier. Vissa människor kan uppleva liten hudirritation efter behandlingen dock brukar det försvinna inom 48 timmar. Det är en utmärkt behandling även för hud som är känslig. Detta betraktas individuellt efter konsultation.För att ådstadkomma bästa möjliga resultat bör specifica vårdande produkter för hemmabruk användas.

 

VIKTIGT: Ingen aktiv solande , idrott eller bastu i upp till 24 timmar efter behandlingen .

Njut en stund !

En ansiktsbehandling är så mycket mer än bara hudvård. Det är en skön stund för dig själv i en avkopplande miljö. Ansiktet mår bra av en grundlig djuprengöring. Fina linjer tunnas ut, döda hudceller försvinner och porer förminskas. Huden stimuleras genom en skön massage och tillförs energi och välgörande produkter . Under tiden kan du släppa tankar, oro och stress.

 

 

 

"Medicinsk ansiktsbehandling, fantastiska resultat på huden oavsett problem"

Behandlingen är reparerande och collagen uppbyggande effekter.

3-5 behandlingar rekommenderas med 2-4 v intervall. Underhåll var 6-8 v eller efter behov.

Medicinska peelingar har följande positiva effekter på huden:

Minimerar linjer och rynkor

Motverkar hyperpigmentering

Spänstgivande och ger synlig lyster

Lindrar / motverkar acne och rosacea

Stimulerar collagenproduktionen

Porsammandragande effekt

Återfuktar huden

Reglerar talgproduktionen

 

Jämnar ut hudtonen

 

Passar även känslig hud

 

Passion För Skönhet

Alla våra ansiktsbehandlingar börjar med rengöring och hudanalys

och avslutas med mask, vårdande produkter för just din hudtyp och behandlingsplan för bästa vård hemma.

 

 

 

 

 

 

Essenze Beauty & Spa Östgötagatan 18 116 25 Stockholm 076-195 08 13 beauty@skonhetsbaren.com / spa@essenzebeauty.com