Organisk Hudvård

C-Skincare

En hudvårdsserie som fungerar på vem som helst, när som helst och var som helst. Glöm fyllda toalettskåp med burkar och flaskor för olika ändamål. Med Cskincare har du en komplett hudvårdsserie.

Prova C-Skincare

Köp 3 betala för 2

Finns från 75.- sek.

 

 

En stark favorit!

Det är viktig att exfoliera. Det innebär att skrubba eller peela bort torra hudceller från hudytan för att få en fräschare hud med finare lyster. Dessutom kan huden bättre ta till sig välgörande creme eller fluid efteråt. Detta skrubbsocker är så milt att det kan användas multi-funktionellt både i ansiktet och på kroppen några gånger i veckan. Ta en sked skrubbsocker med dig in i duschen och applicera på fuktig hud. Sockret tillsammans med apelsinextrakt verkar skonsamt och går utmärkt att använda även på känslig, irriterad hud. Rapsolja, glycerin, bivax och kakaosmör ger huden en mjuk och len yta. Innehåller också vitaminrikt nypon-extrakt som är en kraftfull anti-oxidant, vilken skyddar kroppen mot effekterna av föroreningar, stress och åldrande. Undvik att få in vatten i produkten/ burken, så blir hållbarheten längre.

A Swedish Organic Product En naturlig, multi-funktionell hudvårdsserie för alla.

C-skincare är en hudvårdsserie där naturen och kemin samspelar i harmoni. Dess filosofi grundar sig i vad som är enklast och bäst för dig och naturen.

 

Dagligen utsätts vi för påfrestningar från vår omgivning. Därför är det extra viktigt att de produkter du applicerar direkt på kroppen bara innehåller noggrant utvalda ingredienser.

Det ska vara enkelt att ta hand om sin hud och sin kropp, därför är alla produkter i Cskincares sortiment multifunktionella. Det innebär att de kan användas till många områden på kroppen och i ansiktet, av alla, när som helst.

De är fria från mineralolja, färgämnen och parabener, är testade på människor och innehåller inga animaliska ingredienser.

Dessutom har alla produkter från Cskincare en svag icke-allergen doftessens av grapefrukt.

 

Christel Grünerwald är hudterapeut, grundare och produktutvecklare av Cskincare och beskriver den såhär:

" Jag vill att så många som möjligt ska tåla produkterna, därför innehåller de milda och välkända ingredienser.

De flesta är från naturen, helt enkelt för att jag tycker att det finns bra vegetabiliska alternativ.

Så Välkommen till en enklare vardag och en härlig skonsam och naturlig hudvårdsupplevelse "

Äntligen finns det en hudvårdsserie som fungerar på vem som helst, när som helst och var som helst. Glöm fyllda toalettskåp med burkar och flaskor för olika ändamål. Du behöver bara Cskincare och du har en komplett hudvårdsserie.

Essenze Beauty & Spa Östgötagatan 18 116 25 Stockholm 076-195 08 13 beauty@skonhetsbaren.com / spa@essenzebeauty.com